Project

General

Profile

Bug #105

Prewikka shows no 'agents' or 'events' and produces console messages...

Added by over 13 years ago. Updated almost 10 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Normal
Target version:
Start date:
Due date:
% Done:

0%

Resolution:
invalid

Description

I have registered all sensors (thanks partly to some help you gave me yesterday!) and got the prewikka interface up and running. However, when I log in and go through the various options in the interface nothing seems to be happening. There are no events or anything. Also, within the console where I ran the prewikka I get message ssuch as the following:

[DEBUG/QUERY] peer None:1326
[DEBUG/PROCESS_RENDER_VIEW] peer None:1326; user admin; view alert_listing
[DEBUG/QUERY] peer None:1327
[DEBUG/PROCESS_RENDER_VIEW] peer None:1327; user admin; view sensor_listing
[DEBUG/QUERY] peer None:1328
[DEBUG/PROCESS_RENDER_VIEW] peer None:1328; user admin; view alert_listing
[DEBUG/QUERY] peer None:1331
[DEBUG/PROCESS_RENDER_VIEW] peer None:1331; user admin; view user_listing
[DEBUG/QUERY] peer None:1332
[DEBUG/PROCESS_RENDER_VIEW] peer None:1332; user admin; view sensor_listing
[DEBUG/QUERY] peer None:1333
[DEBUG/PROCESS_RENDER_VIEW] peer None:1333; user admin; view alert_listing
[DEBUG/QUERY] peer None:1334
[DEBUG/PROCESS_RENDER_VIEW] peer None:1334; user admin; view heartbeat_listing
[DEBUG/QUERY] peer None:1335
[DEBUG/PROCESS_RENDER_VIEW] peer None:1335; user admin; view filter_edition

Any ideas what I am doing wrong and what the messages are?

Thanks for your time,

Dan

History

#1 Updated by Yoann VANDOORSELAERE over 13 years ago

  • Status changed from New to Closed
  • Resolution set to invalid

Please check the Sensors are running, but I see no events and agents in Prewikka question added to the [[FrequentlyAskedQuestions]] in the wiki.

#2 Updated by Yoann VANDOORSELAERE almost 10 years ago

  • Project changed from PRELUDE SIEM to Prewikka
  • Category deleted (5)
  • Target version deleted (0.9.1)

Also available in: Atom PDF